Tatvan'a aqua park açılıyor!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde Van Gölü sahilinde açılacak olan aqua park ve eğlence merkezi tesisinin temeli atıldı.

Bitlis Otelciler ve Turizmciler Derneği tarafından Van Gölü kıyısında bulunan 15 dönümlük alana yapılması planlanan projenin temelleri atıldı. Konuya ilişkin açıklama yapan dernek başkanı Battal Taşar projenin aqua park kısmınının açılışını Ramazan bayramı sonrasına yetiştirmeyi planladıklarını söyledi.

Taşar 'Tatvan Karşıyaka Mahallesi’nde Tatvan belediyesi tarafından derneğimize tahsis edilen 15.000 metrekare alan üzerinde Allah nasip ederse Bitlis, Tatvan ve hatta bölge turizmine katkıda bulunacak çok güzel bir tesis yapmayı planlıyoruz. Bu tesis ilk etapta bir adet çocuk havuzu ve bir adet yarı olimpik olmak üzre iki adet açık yüzme havuzu, aqua park barındırıyor. İleri aşamalarda tesisi genişleterek bungalov evler eklemeyi, piknik alanı açmayı düşünüyoruz. Proje bölgede ilk olacak. İlk ve tek olması hasebiyle bölge turizmine pozitif ivme kazandıracağı kaanatindeyiz.' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
volkan 6 yıl önce

nerde açılıyor

Avatar
MHP'li 6 yıl önce

ak parti mi yapıyor?

Avatar
Berdan 5 yıl önce

Nezaman açılacak

Avatar
Biri 5 yıl önce

Kadınlar için mi

Avatar
Ruşen 4 yıl önce

Ne zaman açılacak

Avatar
Ruşen 4 yıl önce

Ne zaman açılacak