banner91

Kaymakam Özkan, üniversiteli gençlerle bir araya geldi

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Bitlis Eren Üniversitesi Tatvan Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret etti.

Tatvan MYO Müdürü Cahit Taşdemir ve okul yöneticileri tarafından karşılanan Kaymakam Mehmet Ali Özkan, okulun durumu ile ilgili bilgiler aldı. Bir süre okul binasını gezen Kaymakam Ali Özkan, daha sonra okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre söyleşi gerçekleştiren Kaymakam Özkan, üniversiteli gençlerle genel konular üzerine bir sohbet gerçekleştirerek, hayat tecrübesini paylaştı.

Söyleşide gençliğin önemine dikkat çeken Kaymakam Özkan, gençlerin kendileri için çok önemli ve değerli olduğunu ifade etti. Gençlere nasihatlerde de bulunan Özkan;vatana, millete, topluma ve ailelerine hayırlı bireyler olmalarını istedi.

Gençlerin sorduğu soruları da cevaplandıran Kaymakam Özkan, gençlere eğitim hayatlarında ve yaşamlarında başarı ve mutluluk dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.