Aksoy'dan CİMER atağı!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Ak Parti Genel Merkezi tarafından bugün yapılan kamuoyu yoklamasına Başkan Aksoy'dan karşı atak geldi. 

Aksoy ve yakınları, Ak Parti Genel Merkezi tarafından Cuma günü Tatvan'da telefonla yapılan, belediye başkanlığı aday anketi çalışmasında ismi geri planda kaldığı için CİMER'den cumhurbaşkanına "Belediye başkanımız Fettah Aksoy olsun" mesajı attırıyor. 

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'un FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan oğlu Ömer Aksoy'un yönetici olduğu anlaşılan whatsapp gruplarında herkesin CİMER'e girerek cumhurbaşkanına mesaj atması isteniyor. 

Whatsapp grublarına dahil edilen ancak yapılan işin etik olmadığını söylerek tepki gösterenler gruptan ayrılıyor.

Gruba dahil edilen ve adının açıklanmasını istemeyen Ak Partili bir vatandaş "Yapılan iş hiç etik değil. CİMER reis ve halk arasında bir köprü görevi görüyor. Vatandaşın cumhurbaşkanına direk ulaşma yollarından biri. CİMER'in amacı aday adaylarının kendini örgütlemesi değil. Bir vatandaş kendi isteği ile gidip CİMER'e yazarsa belki makul görülebilir ancak bunu insanları örgütleyerek yaptırmak cumhurbaşkanın yanıltmaya çalışmaktan başka bir şey değil. Bir Ak Parti seçmeni olarak yöntemi doğru bulmadım." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUHAMMED AKSOY. 5 yıl önce

Yaparmi Yapar Sanami Kalmış Milletin Derdin? Başka İşin Mi Yok Senin ????

Avatar
Serkan 5 yıl önce

Ucuzluk pazari :))) vaybe alismislar hile hurdaya ama bukadarda

Avatar
Bahadır 5 yıl önce

Bu ***** treni kaçırdılar Allahın izni ile fettaha yer verilmeyecek

Avatar
Umut 5 yıl önce

Belediyeye baskani Allah bu milletin hakini bu dünyada ahirettede burnundan getirsin hele bak o******* en büyük ihaneti devlete a***** tapar her b**** bunların parmağı var

Avatar
Murat 5 yıl önce

Yaw insan bukadar komik olabilirmi..can havliyle kafasina kendi kendine skmak budur tamda..yazįk bu daha iyi gunleri tabi..beldiye adayi olamadiktan sonra devami gelecek...hani "devlet taziyi öküz arabasiyla sabirla kovalar" iste aynen o olacak daha sobra hesap verme mahkeme kapilari baslayacak..devlet unuturmu saniyorlar..biz yaptik ettik bittimi saniyorlar...zor gunler bekliyor yazik degermiydi bukadar pervasizca haksizliklar veballere girmek guc sarhosu olup reisi bile aldatma hadsizligine kadar kaçîn bakalim..bitti yol bitti..

Avatar
Eşref & vedat 5 yıl önce

vay beee siyasete bak hele. ne kadar da kirli oynanıyor. peki diğer aday adaylarina haksızlık olmuyor mu...

Avatar
Ihsan 5 yıl önce

Yan yan uzayıp gidiyorsun vala bu saatten sonrada halen akparti bunu aday yaparsa akparti bitmiş demektir. ben akpartiliyim ama krali gelse bu adam ben oy alamaz daha yeter atik.

Avatar
********** 5 yıl önce

Arkadaşlar anketi fettah kendisi yaptırdı.maksat kafaları karıştırmak.anketi yapanı tanıyorum.en düşük oyu fettah almış. Aldığı oy oramı yüzde beş.fettahın hileleri hiç biterim.işini gücünü bırakmış entrikalar peşinde koşuyor.bazı aday adaylarını çok yıpratıyor bu oyunlarıyla