banner91

Sendika başkanlarından Barlak'a ziyaret

BİTLİS NEWS (MUTKİ) - AK Parti'li Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Belediye Başkanı Barlak, bu kez de Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendika başkanlarının hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

Ziyarete, Memur-Sen Bitlis İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak ve Memur-Sen'e bağlı hizmet kollarının temsilcileri ve sendika yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Barlak'ın AK Parti'den belediye başkanlığını kazanmasından memnuniyet duyduklarını belirten Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Cabir Durak, "Mutki önümüzdeki 5 yıllık dönemde tarihinde görmediği hizmetleri göreceğinden eminiz. Bunu hiç kimse inkar edemez. Kentin çehresi değişecek" diye konuştu.

Sendika başkanlarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Barlak ise, "İnşallah halkımızla birlikte Mutki daha da güzelleşecek ve gelişecek" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.