banner91

İstanbul'un tüm ilçelerinde geçersiz oylar yeniden sayılacak

BİTLİS NEWS (GÜNCEL) - AKP’nin ilçe seçim kurullarında kabul edilmeyen itirazının İl Seçim Kurulu’nda kabul edilmesi ise dikkat çekti.

Alınan kararla birlikte tüm ilçelerde geçersiz oylar yeniden sayılacak. İstanbul İl Seçim Kurulu, AKP’nin tüm oyların yeniden sayılmasına yönelik itirazını ise reddetti.

İstanbul İl Seçim Kurulu’nun aldığı son karar ile Küçükçekmece, Pendik, Bahçelievler, Üsküdar, Sultangazi, Kağıthane, Avcılar, Sancaktepe, Güngören, Şişli, Arnavutköy, Beylikdüzü, Beşiktaş, Kadıköy ve Beyoğlu'nda geçersiz oylar yeniden sayılacak.Silivri, Çatalca ve Kartal'da tüm oyların sayımı ise devam ediyor. 

Kaynak Yeniçağ: İstanbul'un tüm ilçelerinde geçersiz oylar yeniden sayılacak 

Anahtar Kelimeler:
BitlisnewsBitlis News
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sabahattin 5 yıl önce

Arkadaş istanbuldan sanane ve bundan bizene sen tatvan ın itirazını neden kabul edilmediğin bahsetsene siirtin baykan ilçesi akp itiraz etti oyların tümü yeniden sayıldı bırak geçersiz oyları hepsini saymayı kabul etti ama tatvan bırak hepsini geçersiz olanlara itiraz ettiler onu bile kabul etmediler sen de burdan kalkmış istanbuldan bahsediyorsun sen adaletin hakkıyla tecelli etmedinden bahsetsene yoksa sen de havuz medyası üyelerindenmisin