Engelli gencin azmi görenleri hayran bırakıyor

BİTLİS - Tatvan ilçesinin Pınarbaşı Mahallesi’nde ikamet eden Özdemir ailesinin en büyük çocuğu olan Azad Özdemir’in azmi, başarıyı da beraberinde getirdi. Doğuştan bedensel ve konuşma engelli olan Azad Özdemir, ailesinin özel ilgisi ve azmi sayesinde daha öncesinde okuma yazmayı öğrenmişti. Azmi sayesinde hayallerini bir bir hayata geçiremeye devam eden Azad Özdemir’in bu kez ise Hayat Var Engel Yok Tiyatro Topluluğu’nun kurucusu Dursun Boğa’nın girişimleri sayesinde oyunculuk hayali gerçeğe dönüştü. Tüm engellerine rağmen hayatındaki engelleri bir bir çıkarmaya çalışan küçük Azad Özdemir’in azmi, tüm engellilere örnek olacak cinsten.

Boğa’nın engellilerin yaşamına dikkat çekmek için yazdığı öykü, senarist Onur Somay tarafından film senaryosuna dönüştürüldü. Oyunculuk hayali olan Özdemir’in ise filmde başrol oynamasına karar verildi. Tatvan’ın Kıyıdüzü köyünde çekimleri devam eden "Döngü" filminde "Dursun" rolünü oynayan Özdemir, hayalinin gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşıyor. Sanatçılar Ünal Silver ile Emre Ertunç’un rol arkadaşlığı yaptığı filmin senaryosunda kış mevsiminde geçen bölümleri tamamlandı. Film, bahar aylarında yapılacak çekimlerle tamamlanacak.

Oğlu Azad’ın azmi sayesinde engelleri bir bir aşarak hayallerini gerçeğe dönüştürdüğünü belirten baba Mahsun Özdemir, oyunculuk hayali gerçeğe dönüşen Azad’ın çok mutlu olduğunu söyledi.

Azad’ın azmi sayesinde ilkin okula gitmeden evde okuma yazmayı söktüğünü, şimdi ise oyunculuk hayalinin gerçeğe dönüştüğünü kaydeden Mahsun Özdemir, Azad’ın en büyük hayallerinden birinin de şair ve yazar olmak olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tatvan 6 yıl önce

MaşAllah, başarıların daim olur inşAllah

Avatar
Cenk Aksoy 6 yıl önce

Genç kardeşimizi tebrik ediyor Başarılarının devamını diliyoruz

Avatar
Cangir 6 yıl önce

MasAllah, başarılarınin devamını diliyorum

Avatar
Hopha 6 yıl önce

Maşallah başarılarının devamını diliyorum

Avatar
Yağız kayıboyu 6 yıl önce

Genç genç oyuncu kardeşimiz Azad'ı tebrik ediyorum gerçekten çok önemli bir başarıya imza atmış durumda başarılarının devamını diliyorum

Avatar
Mustafa 6 yıl önce

Aslanım benim, en kisa surede tanışmak isterim.

Avatar
dayı 6 yıl önce

kazananlar hiç hata yapmayanlar değil,asla vazgeçmeyenlerdir. seni çok taktir ediyoruz azadcan.kendine olan özgüvenin müthiş...başarılarının devamını diliyoruz

Avatar
Mahsun 6 yıl önce

Azadcığım seninle gurur duyuyoruz,başarılarının devamını dilerim..