İstanbul'daki Bitlis derneklerinden Öykü Arin'e destek!

BİTLİS NEWS (İSTANBUL) - Başakşehir Şahintepe Bitlis İl Derneği (BILİS-DER) Öykü Arin Yazıcı için destek açıklaması yaptı.

Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) öncülüğünde Bitlis Eğitim Tanıtım Araştırma Vakfı (BETAV), Bitlis Genç İşadamları Derneği (BİGİAD), Bitlis Kalkınma Vakfı (BİKAV) ve Bitlis Platformu lösemililere destek olmak amacıyla toplu kan verme ve donör olma kararı aldı.

29 Aralık'ta Bitlis Mutki Meydan Derneğinde bir araya gelen Bitlis’li sivil toplum kuruluşları olarak Kızılayla birlikte yapılacak kan verme ve donör olma programı için belirlenecek günde tüm üyelerini İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında toplayarak kan vermeye ve ilik donörü olmaya çağrıcağını belirttiler.

Bitlis Federasyonuna bağlı 51 dernek ve üye olmayan 35 derneğin destek sözü verdiği toplantıda Bitlis Eğitim Tanıtım Araştırma Vakfı (BETAV), Bitlis Genç İşadamları Derneği(BİGİAD), Bitlis Kalkınma Vakfı(BİKAV) ve Bitlis Platformunun da temsilcileri katılarak destek sözü verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.