Kim bu Bitlis Analiz?

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Bitlis'te son zamanlarda en çok merak edilen konulardan biri esrarengiz sosyal medya fenomeni Bitlis Analiz!

İlk olarak 2015 yılında sahneye çıkan ve o günden bu yana hem kimliğini gizlemeyi başaran hem de paylaşımlarındaki üslup ve tespitleriyle dikkat çeken ve en kim olduğu merak edilen "Bitlis Analiz" adlı sosyal medya kullanıcısının aday adayı tahminlerinin birebir tutması dikkatleri yine üzerine çekti. 

Ak Parti belediye başkan adaylarını, resmi açıklanmadan yaklaşık 1 ay önce tahmin eden ve tahminleri birebir tutan Bitlis Analiz adlı facebook hesabının kim ya da kimler tarafından kullanıldığı merak ediliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sedat 5 yıl önce

Bitlis analiz yazısını yazdıran Sayın "Vedat Demiröz"den başkası değil. Tabiki yazıyı gönderen kendisine yakın olan biri. Önümüzdeki hafta o ismide sizinle paylaşırım.