Gençlik merkezi üyelerinden Rektör Yardım'a ziyaret

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Bitlis Gençlik Merkezi üyeleri Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım'ı makamında ziyaret etti.

Gençlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, gençlerle bir süre sohbet edip onlara birtakım tavsiyelerde bulundu.

Bu çerçevede ülkenin geleceğini gençlerin inşa edeceğini söyleyen Rektör Yardım; "Daha güzel ve müreffeh bir ülke için gençlere büyük görevler düşmektedir. Bizler gençlerimize çok güveniyoruz. Bunun bir yansıması olarak üniversitemizde öğrenci merkezli bir anlayışla hareket ediyoruz. Son bir yılda öğrencilerimizi, üniversite bünyesinde gerçekleşen faaliyetlere katarak birçok etkinlik gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz bu anlamda ciddi ve önemli işlere imza attılar ve bizleri hiçbir zaman mahcup etmediler. Onlara güvenmekte ne kadar haklı olduğumuzu ispat ettiler Önümüzdeki süreçte de bu böyle olacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Bitlis Gençlik Merkezinin ziyaretini de çok anlamlı ve değerli bulduğumu ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret esnasında Bitlis Gençlik Merkezi hakkında Rektör Yardım'a bilgi veren merkez üyeleri, Rektör Yardım'a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.