banner91

Bitlis Belediyesinden bahar temizliği

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Havaların ısınmasıyla hummalı bir şekilde bahar temizliğine başlayan belediye ekipleri, sırayla tüm mahallelerde temizlik çalışmalarını yürütüyor.

Temiz ve yaşanabilir bir şehir oluşturmak için kurulan temizlik ekibi, Hüsrevpaşa ve Hersan Mahallelerinin yanı sıra kent genelinde yaptığı temizlik çalışmaları ile vatandaşların takdirini topladı. Temizlik çalışmalarını devam ettiği alanları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zahir Saldıran, havaları ısınmasıyla çalışmalara başladıklarını söyledi.

Saldıran, "Baharın gelmesiyle toplu temizlik ekibimizle beraber boş arsalarımızı, yollarımızı, kaldırımlarımızı elden geçiriyoruz. Kimisi temizlik araçlarıyla yolları süpürüyor, kimisi yıkıyor. Boş arsalarımızı da iş makinalarımızla temizleyerek şehrimizi çok daha güzel bir hale getiriyoruz. 78 temizlik personelimizle her gün halkımıza hizmet veriyoruz. Temiz ve güzel bir Bitlis için çalışmalara devam edeceğiz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.