Bitlis Belediyesi ilk meclis toplantısını yaptı

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Toplantıda konuşan Tanğlay,"31 Mart seçimi bitmiştir. Artık Bitlis’e hizmet etmemiz lazım. Hiç ayrım yapmadan tüm arkadaşlarımızla beraber kentimize hizmet etmek için çalışacağız."dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde, Bitlis'te AK Parti'den belediye başkanı Belediye Başkanı Tanğlay, belediye meclis üyeleriyle ilk toplantısını yaptı.

Belediye tonlantı salonundaki toplantıda konuşan Başkan Tanğlay, Bitlis'te güzel hizmetler yapmak için yola çıktıklarını belirterek,"İlk meclis toplantımızı yaptık. Mazbatamızı aldıktan 5 iş günü içerisinde  meclis toplantısını yapılması gerekiyordu ve bugün ilk toplantımızı yaptık. Hiç ayrım yapmadan tüm arkadaşlarımızla beraber, Bitlis’e hizmet edeceğiz. Bu süreç içerisinde bütün arkadaşlarımızdan destek istiyoruz. Herkesin bu memleket için elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyoruz. Hizmet odaklı, insanlarımıza yardım edebilen, onların daha rahat yaşayabilmesi adına imkan tanıyan bir kurum haline getirmek için tüm çabamızla çalışacağız. Bitlis’in tamamına hizmet için kollarımızı sıvadık. Kentimizin her mahallesine, her köşesine hizmet nasıl götürebileceğimizin çalışmalarını yapacağız. Bizim derdimiz üzüm yiyip bağcıyı dövmek değil, biz bu memlekete sözler verdik.  Bu 5 yıllık süreçte de gönül belediyeciliği adına verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz."dedi.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve bazı organlara üyelerin seçilmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.