Bitlis Belediyesi alt yapı çalışmaları devam ediyor

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Özellikle su sıkıntısının yaşandığı mahallelerde çalışmalara ağırlık veren belediye, Beşminare Mahallesi TOKİ 1. ve 2. etapta 600 metre yeni içme suyu şebeke hattı döşedi.

Vatandaşların temiz ve sağlıklı su ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalara ağırlık verdiklerini belirten Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, içme su hatlarının uzun yıllar önce yapıldığını ve ömürlerini tamamladığını söyledi.

Ustaoğlu, "Ekiplerimiz tarafından içme suyu hatlarını yenileme çalışmaları başlattık. Bunun yanı sıra hızla gelişen kentleşmeyle yeni yapılan alanlara içme suyu götürmekteyiz. Vatandaşlarımıza daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.