Bitlis Belediye Başkanı Tanğlay, birim amirleri ile toplantı yaptı

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis Belediyesi birim amirleri ile haftalık toplantısını yaptı.

Birim amirlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, yaptığı inceleme sonrasında her birim amiri ile tek tek istişarede bulundu. Yapılan çalışmaları değerlendirdi. Toplantıya katılan birim amirleri haftalık çalışma raporlarını Başkan Tanğlay’a sundu.

Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘’Tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. ’’Vatandaşlarımızın belediyemize dönük beklentilerini karşılamak ve hizmet üretmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Hizmette eşitlik prensibiyle her alanda üretmeli ve bu üretimi halkın hizmetine layıkıyla vermeliyiz. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile görevimizi devam ettirmeliyiz.’’ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.