BEÜ'lü Elkatmış 'Dünya Kros Şampiyonası'na katılacak

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - 27 Şubat Salı günü Gebze Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 'Üniversitelerarası Türkiye Kros Şampiyonası'nda üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi ve Milli Sporcu Saffet Elkatmış, 110 sporcu arasında 4'ncülüğü elde ederek büyük bir başarı elde etti.

Elkatmış, 7 Nisan Cumartesi günü İsviçre'de yapılacak olan 'Üniversitelerarası Dünya Kros Şampiyonası'nda ülkemizi, ilimizi ve üniversitemizi temsil edecek.

Öte yandan Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencilerinden oluşan üniversitemiz kros takımı da Üniversitelerarası Türkiye Kros Şampiyonası'nda 19 üniversite arasında 5'nci sırada yer alarak büyük bir başarı elde etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Saffet Elkatmış ve üniversitemiz kros takımını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Rektör Yardım, bu başarıların bizi gururlandırdığını belirterek üniversite olarak bu tür faaliyetlere her zaman destek verdiklerini ve her anlamda desteğe devam edeceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.