banner91

Başkan Tanğlay altyapı çalışmalarını inceledi

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - İnönü, Yükseliş ve Şemsi Bitlis mahallelerinde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, yetkililerden bilgi aldı. Beraberinde Fen İşleri Müdürü Murat Yıldız ve teknik ekiple birlikte altyapı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Tanğlay, aksaklıklar ve yapılması gerekenler hakkında çalışmaları yürüten yüklenici firma yetkilileriyle konuştu.

Kendilerine ve çevredeki vatandaşlara zarar vermeden çalışmalarını dikkatli bir şekilde sürdürmelerini isteyen Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, çalışanlara sağlıklarını tehlikeye sokacak durumlardan kaçınmaları gerektiğini söyledi.

Çalışmaların bitmesiyle Bitlis'in 50 yıllık altyapı sorununun tarihe karışacağını dile getiren Başkan Tanğlay, şehirde birçok noktada aynı anda gerçekleşen kanalizasyon çalışmaları kapsamında ulaşımda oluşan aksaklıklar ve zaman zaman meydana gelen su kesintilerinden dolayı sabır ve anlayış gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.