1 Mayıs'ı kutlayan Tanğlay, temizlik işçileriyle kahvaltı yaptı

BİTLİS NEWS (BİTLİS) - Belediye temizlik işçileriyle kahvaltı yapan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Tanğlay, Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan temizlik personeli ile birlikte kahvaltı yaparak sohbet etti. Damlı kahvede gerçekleşen kahvaltıda Başkan Tanğlay, personelin sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Başkan Tanğlay personel ile yaptığı konuşmasında "Bitlisimiz sizlerin sayesinde güzel ve tertemiz. Sizler Bitlis’i ne kadar güzel temizlerseniz Bitlis‘imiz o kadar güzel görünür. Sizler Bitlisin aynasısınız. Sizler ile birlikte Bitlis’imize daha güzel hizmetler vereceğiz" ifadelerini kullandı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle açıklama yapan TAnğlay mesajında “Her zaman emek ve emekçinin yanında yer almanın, hakkın sahibine verilmesi yönünde düşünceyle hareket ederek şehrimizde hizmet üretmenin gayreti içerisindeyiz. İşçi ve emekçi kardeşlerimiz, ilimiz ve ülkemizin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesi, belirlenen hedeflere ulaşması sürecinde önemli bir role sahiptir. Emekçi kardeşlerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi, haklarına sahip çıkılması noktasında özveri ile çalışıyor üzerimize düşen sorumluluğu her zaman yerine getiriyoruz. Şehrimizin ve ülkemizin daha güzel yarınlara ilerleyişinde şüphesiz işçilerimizin alın teri ve emeklerine büyük ölçüde ihtiyacımız var. İşçi kardeşlerimizin üretimden gelen güçlerini kullanarak haklarını ararken, tüm toplumun desteğini almaya, birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek çalışmalara öncülük etmeye de özen göstereceklerine inanıyorum. 1 Mayıs’ın, anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında kutlanmasını dileyerek, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.