Ahlat Merkez YBO, voleybolda il birincisi oldu

BİTLİS NEWS (AHLAT) - Bitlis'in Ahlat Merkez Yatılı Bölge Ortaokulu, il genelinde düzenlenen voleybol müsabakalarında birincisi oldu.

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, Okul Müdürü Hasan Basri Çelik, öğretmen ve öğrencileri makamında kabul ederek tebrik etti.

Bu tür sportif başarılardan oldukça memnun olduklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, "Bugün öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek ödüllendirdik. İlçemizi, ilimizde iyi bir şekilde temsil ettikleri için hem okul idarecilerini hem de öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum. İnşallah bu tür başarıları devam eder. Bizlerde elimizden geldiği kadar öğrencilerimize her konuda destek olacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.