Ak Parti'li Geylani gençlerle halı saha maçı yaptı

BİTLİS NEWS (YEREL SEÇİM) - Gençlerle bir araya gelip bir süre sohbet eden Mehmet  Emin Geylani, gençlerle bilardo ve bowling oynayıp, ardından  halı saha maçı yaptı 

Ak Parti İlçe Başkanı Cemil Sayılgan'ında yer aldığı maçtan Geylani'nin yer aldığı  takım galip ayrıldı. Maç öncesi ve sonrasında gençlerle sohbet eden Geylani,  Çok keyifli bir maç yaptıklarını dile getirerek, " Gençlerimizle futbol maçı yaptık. Maç öncesinde ziyaretlerde bulunup sohbet ettik. Çok güzel bir akşam oldu, çok büyük keyif aldım dedi.

'Gençlerimiz Tatvan'ın geleceği'

Sohbet sırasında gençlerden gelen soruları cevaplandıran Emin Geylani, ''Tatvan’ın 50 yılını planlıyoruz. Bu nedenle en büyük yatırımı gençlere yapacağız. Projelerimiz arasında en büyük ve önemli yatırımları gençlerimize yönelik çalışmalarımız tutuyor. Gençlerimiz Tatvan’ın geleceğini oluşturacak. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için öncelikle önleyici hizmetler vererek sosyal ve sportif tesisler açacağız'' şeklinde konuştu.

'Gençler geleceğimizin umudu ve ümididir'

Gelişmişlik düzeyinin genç nüfus ile paralellik gösterdiğine vurgu yapan Geylani, "Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımız aralıksız sürecek. Sizlerin evlerinizin dışında da zaman geçirip, dinlenebileceğiniz alanların sayısını arttırmak için çalışacağız. Projelerimizde gençlerimize yer verip ve onları unutmayacağız. Fırsat buldukça gençlerimizle bir araya gelip ve onlarla sohbet edeceğiz. Unutulmamalıdır ki, gençler geleceğimizin umudu ve ümididir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.