Tatvan’daki ‘Cinsel Taciz’in zanlısı Denizli’de yakalandı!

SİNAN AYGÜL - BİTLİS NEWS / TATVAN - Bitlis'in Tatvan ilçesinde 10 Temmuz Çarşamba günü yaşanan taciz olayına ait görüntülerin Bitlis News'te yayınlanmasından sonra taciz zanlısı 61 yaşındaki adam Denizli'de yakalandı. 

16 yaşındaki mağdurenin ailesi ile beraber suç duyurusunda bulunmasının ardından Tatvan Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ilkin görüntülerdeki şahsın geçiş güzergahlarındaki kamera görüntüleri incelendi. Şahsın bir telefon bayisine gidip hat alması üzerine kimlik bilgileri tespit edildi. 

Taciz zanlısı şahıs Denizli'de ikamet ettiği konutta dün akşam saatlerinde gözaltına alındı ve savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bitlis News'e konuşan mağdurenin avukatı Av. Sedat Okuducu konunun takipçisi olacaklarını belirterek "Taciz olayının ardından kolluk ve adli makamlar titiz bir çalışma yürüterek zanlıyı yakaladılar. Zanlı savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmiş ve nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Mağdur vekili olarak bundan sonraki süreçte de konunun takipçisi olacağız." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 5 yıl önce

Bu konunun takipcisi Bitlisnewse teşekkürler.