Tatvan'da genç hemşire evinde ölü bulundu!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Edinilen bilgilere göre, Tatvan Devlet Hastanesinde görev yapan ve Tatvan merkez Aydınlar mahallesinde oturan hemşire Fatma Bıçak'tan (26) bir süre haber alamayan ev arkadaşı, genç kıza bakmak için odasına gitti.

Genç kızı uyandırmaya çalışan arkadaşı, uyandıramayınca 112'yi araması üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç hemşirenin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, genç kızın cenazesi otopsi yapılmak üzere Tatvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı bildirildi.

Hastanede yapılan ilk tetkiklere göre genç kızın epilepsi nöbetine bağlı olarak geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlenirken, kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsi sonucunda tespit edileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.