banner91

TATSO Futbol takımı finale çıktı

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası futbol takımı Tatvan Doğu Anadolu Fuarı futbol turnuvasında adını finale yazdırdı.

Turnuvadaki tüm maçlarını kazanarak namağlup şekilde yoluna devam eden TATSO futbol takımı galibiyet serisini devam ettirdi. Turnuvanın yarı final maçında karşılaştığı Esnaf 6 takımını da 3 – 0 gibi net bir skorla yenen TATSO takımı adını finale yazdırdı. Oldukça çekişmeli geçen maçta rakibine gol şansı vermeyen takımımız Serkan, Osman Bağış ve Cesim Özmaltaş’ın golleriyle maçtan galip ayrılan taraf oldu. Takımımız elde ettiği bu sonuçla finale çıkma başarısı elde etti.

Maçı izlemeye gelen Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Rıdvan Kökel, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şahin, Meclis Başkanı Yardımcısı Ecevit Karaman ise maç sonrası TATSO futbol takımı oyuncularına tebriklerini ilettiler.

Takımımıza tebriklerini ileten TATSO ekibi, başarılarının devamını dilediği oyunculardan turnuva şampiyonluğu sözü aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.