Peşkeş çekemeyince, "Büyük Bir Hizmet Daha" dedi!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Geçtiğimiz Salı günü yapılan Tatvan Belediye Meclisi toplantısında, Fuar Kongre ve Sergi Sarayı'nın düğün salonu olarak kiraya verilmesi işinin Ak Parti'li meclis üyelerinin red oyu vermesi sonucu meclisten geçememesi üzerine belediye başkan Aksoy, binayı halka, düğün salonu olarak ucuz fiyata kiralayacağını duyurdu.

Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve Başkan Yardımcısı Baki Menteş tarafından ihalesiz bir şekilde bir firmaya düğün salonu olarak kiraya verilen Fuar Kongre ve Sergi Sarayının özelleştirilmesi konusunun 3 ay sonra tepkiler üzerine mecliste görüşülmesi kararı alınmıştı. Ancak özelliştirme işi belediye meclis üyelerinin tepkisiyle karşılaştı. İş, binanın peşkeş çekilmek için kiraya verileceğini söyleyen 8 Ak Parti'li, 6 DBP'li ve 1 bağımsız meclis üyesinin hayır oyuyla rededildi.

Fiili olarak kiraya verdikleri fuar merkezini kendi istedikleri şekilde ihale edemediklerini gören Aksoy ve Menteş, düğün salonu sahiplerine inat, salonun çok ucuz fiyata düğünlere kiraya verileceğini duyurdu.

3 gün öncesine kadar salonun özelleştirilmesini şiddetle savunan ve salonun belediye tarafından kullanılmasının belediyeye zarar vereceğini söyleyen Aksoy ve Menteş istedikleri sonucu alamayınca "Tatvan Belediyesinden Büyük Bir Hizmet Daha"  başlığı altında bir haber yayınladı. Haber içeriğinde belediye tarafından bugüne kadar bir dizi projenin hayata geçirildiği iddia edildi ve fuar merkezinin bundan sonra belediye tarafından düğün salonu olarak işletileceği belirtildi.

Belediye meclis üyeleri tepki gösterdi!

Merkezin düğü salonu olarak kullanılmasına tepki gösteren Tatvan Belediye Meclisi üyesi Şakir Parlar düğün salonu olarak kullanılmasındaki amacın sadece birilerine rant sağlamaya dönük olduğunu vurgulayarak 'Bizler encümende hayır dedirttik eğer düğün salonu olacaksa bizlerde binlerce imzayla savcılığa suç duyurusunda bulunacağız.' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Enes 6 yıl önce

Yaw bu başkan liseli cocuk bile degil inatla kendini herdefasinda dahada komik hale dusuruyor..bunu belediye baskani nasil yapmislar.yoksa sonradanmi boyle hasta oldu.esi cocuklari sanalda millete kufur hakaret eder ayei bir ayip bir skandal..kendisi encumenler istedigi peskesi yapmayinca perfssizca yeni arayislara girer sonrada halkin zekasiyla dalga gecer hizmet der hezimetine..bunu apar topar alsin artik partimiz hukumetimiz yeter artik..partimizin serefi hukumetimizin serefi bunun serefinin ustundedir katmerli bu nasil bi maskaralik yaw boyle yaziklar olsun

Avatar
Uğur 6 yıl önce

Siz böyle birbirinizi yiyin seçimler bi gelsin halk ne yapacağını biliyor

Avatar
Selim 6 yıl önce

Adam tatvan gibi bi ilcenin belediye baskani degilde sanki sulu kulede kavfa eden bir aile gibi. facelerde abe gazeteci kupek der gibi sanallarda.peyzaj ayagiyla cicek saticisi bir baskan burdan nemalanir.hirsizliktan sabikali yigeni utanmadan gecmisimize dondermeyin der.cocuklari abe siz benim babacigimin avukati oldugumuzu bilmezminz agzinizi yirtarim der gibi ucuzlar.cok ayip bence haberin degeri bu ailece salyaniz kadar utanc verici degil.bu toplumun orf adet gelenek gorenek ve ahlak kurallarini altust ettiniz.sulukule diliyle cingarcilarsnz yaziklar olsun.valla dedimya haber yaptiginz haltlar insan olana bunun kadar utanc olamaz.alem size guluyor sizin adiniza utanarak.bukadar cahil olurmu insan ya.hicmi resi ailesini liderinizi bile ornek almiyorsunuz.gerci onun yolunda zaten degilsinz.almamis olmanizda ailecek cok normal ama toplumu ornek alin bari..bu cingar cumbusunzden utanin.

Avatar
Enes 6 yıl önce

Kardesim talan ettikleriyle yatirimini sulukuleye yapmis zaten.dukkan daireker hep ordan almiş zaten.pratik yapiyor gitmeden alisacak mecbur o dile :))))))) hor görmeyin

Avatar
Ahmet 6 yıl önce

Seni reis sinek gibi ezecek yakndir

Avatar
Tatvanlı 6 yıl önce

az kaldı seçimlere tek dilegim inşAllah ak prti yine buna verirde gereken cevabı sandıkta alır millet yaptıklarını unutmaz seçimde gerekeni yaparrr

Avatar
Murat 6 yıl önce

Biraz yuzu olsa istifa ederdi

Avatar
Kadir 6 yıl önce

Selim bey cok guldum yorumunuza:))))) ya trajikomik bunlar saka gibiler hakkaten.seviyeye bak.akparti lacoste gibi kaliteliyken markayken bunlar rus pazarina cevirdiler tezgaha dusurduler akpartiyi tatvanda yaziklar olsun.