banner91

Maltaş Emlak ticari yetki belgesini aldı

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Bitlis bölgesinde taşınmaz ticareti yetki belgesi ilk olarak Tatvan'da faaliyet gösteren Maltaş Emlak'a verildi. 

Yeni yönetmelikle taşınmaz ticareti hakkında emlakçıların başkaları adına satış yapabilme, yer gösterme gibi faaliyetleri yapabilmesi için Ticaret Bakanlığının yapmış olduğu çalışmalar sonucunda emlak sektöründe faaliyet gösteren gayrimenkul şirketleri, gayrimenkul danışma firmaları ve emlakçılara yönelik verilecek olan “Taşınmaz Ticaret Yetki Belgesi” uzun yıllardır Tatvanda hizmet veren “Maltaş Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı” adlı firmaya verildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan firma yetkilisi Rıfat MALTAŞ "Öncelikle halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz demeden çalışan, kurumsallaşma yolunda hızla ilerleyen firmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ticaret bakanlığının yapmış olduğu bu çalışmaları gayet yerinde ve çok doğru bir karar olduğunu biz emlakçılara yönelik yapılan bu yönetmeliği çıkarmada gayret gösteren Ticaret Bakanlığı çalışanlarına teşekkür ediyoruz." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.