banner91

Haberimiz ses getirdi: O ihale iptal edildi!

BİTLİS NEWS (TATVAN) - Tatvan Belediyesi tarafından yapılması düşünülen arsa satış ihalesi iptal edildi.

Geçtiğimiz günlerde Tatvan Belediyesi tarafından önceden ilana çıkılmadan satışa çıkartılan 20 parsel arsanın satışı ihalesi iptal edildi.

20 Temmuz Cuma günü yapılacağı bir gün önceden duyurulan ihalenin şartnamesinde skandal bir madde olduğu ortaya çıktı.

Kimsenin girmemesi için duyurusu yapılmayan ihalenin şartnamesine, ihale saatinden 24 saat önce şartname almayanların ihaleye giremeyeceği şeklinde bir madde yer aldığı öğrenildi.

Duyuru yapılmadan sessiz sedasız yapılması planlanan ihaleye ilişkin yaptığımız ‘Parsel parsel satıyorlar!’ başlıklı haberimiz ile ihaleden haberdar olan çok sayıda vatandaşın ihaleye girmek için belediyeye gitmesi üzerine ihale gerekçe gösterilmeden iptal edildi.

İhaleye ve iptaline ilişkin belediye yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan 6 yıl önce

Bunlar uzmani olmuş yinede bir yolunu bulurlar.cumhurbaskani bi duysa bunlara cellat olur ve olacak insAllah.Bu arada Allah razi olsun senden sinan bey herkesin tum tatvanlinin hskkini savundun engelledin hellal olsun sana helal

Avatar
Belediyeci 6 yıl önce

Aynen de öyle oldu

Avatar
Tebrikler 6 yıl önce

Tebrikler sinan bey, siz de olmasanız bu memlekette haber yapabilecek gazeteci ne yazık ki yok

Avatar
Murat 6 yıl önce

Bunca peskeslerinizin hesabi sorulacak gunu gelince.devlet unuturmu saniyorsunuz.halk sandkkta hesap sorar.devlet mahkemede.cezaevinde temiz iccamasiri isteyecek peskes cektikldrinz bile o gun sizi ziyaret etmeyecekler bunlar kul hakki yiyen bendende bukadar aldi diyenler olacak devran dondu baskan ve yaveri

Avatar
Halk 6 yıl önce

Tatvana cok belediye baskani geldi gitti hatalari vardi elbette.mustafa kara mesela hic birzaman boyle pervasiz olmadi ufak tefek yanlislari vardi gitti ama iyi bir adam olarak aniliyor.emin peker a sosyal bilindi hatasi buydu ama iyi bir insan ve projeci olarak aniliyor.abdullah ok ideolojisi ne olursa olsun iyi bir insan olarak aniliyor hatalari olsada.v sayire gecmistekilerde hepsi birbirine yskin boyle bilinir ve insanlar yinede saygi gosterir.bu belediye baskani kendi yillarca yol arkadaslarina bile kazik atan ve tatvana kasip kavuran cok kucuk hesaplar yapan ne bir devlet ne bir siyaset adamina yakismayan davranislari ve zirve yolsuzluklariyla hele birde o kolruktan dusse iki kusak sonrasi torunlari bile torunuyuz diyemeyecek.yazik hicbir tatvanlinin yuzue bakamayan biri olarak anilacak.degermiydi hem devlet hukumet vakti gelince hesap soracak hem ahirette hesap vereceksin hem insanoglu slm vermeyecek makamla imtihan bukasar seviyesizce hor kullanan ikinci bir ornegi yok. yazik cok yazik.

Avatar
Enes 6 yıl önce

Bir makama gelince hizmet ile hirsizlik arasi ince bir yol ayrimi var.hizmet seni dua ile yad ettirir senden sonrada.hirsizlik seni beddua ile artik neye karar vermislerse karsiligini alirlar.aliyorlarda.

Avatar
Adem 6 yıl önce

Arsalar aylar once aralarinda paylasilmisti kim kime hangi arsada ortak belliydi sadece kilifina uyduralacakti.Allah senden razi olsun sinan kardes bozdun islerini.yanliz takip etmelisin bunlar arada bi firsatini bulur yine yapar bi sekilde

Avatar
Bahadır 6 yıl önce

Bataklığın dibindeki son çırpınışlarını yaşıyor Tatvan belediyesi