banner91

Bitlis Barosu’na “Avukatlar günü” ziyareti

BİTLİS NEWS (TATVAN) - TATSO bünyesinde faaliyet gösteren TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve İl Genç Girişimciler İcra Kurulu tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Bitlis Barosu ziyaret edildi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit, İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Rahime Yılmaz Acet, İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Bilal Kardoğan ve İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Av. Sedef Kocakaplan Ulus’dan oluşan heyet gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Bitlis Barosu Başkanı Fuat Özgül ve baro avukatlarıyla bir araya geldi.

Bitlis Barosu Başkanı Fuat Özgül’ün şahsında savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmetini yürüten tüm Avukatların gününü kutlayan heyet üyelerimiz, başarı dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bitlis Barosu Başkanı Fuat Özgül, dilek, temenni ve ziyaretten ötürü heyet üyelerimize teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.