Günbay’dan İmamoğlu’na tebrik mesajı

BİTLİS NEWS (GÜNCEL) - 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ahlat’ta kendisine has yürüttüğü seçim strateji ile halkın ve partisinin beğenisini kazanan Günbay,  ‘Bir kez daha anladık ki; Ötekileştiren, ayrıştıran siyaset anlayışı kaybetmiş, kucaklayıcı, uzlaştırıcı siyaset anlayışı kazanmıştır’ dedi.

Günbay, resmi instagram hesabından İmamoğlu için paylaştığı tebrik mesajı şu şekilde:

“Bir kez daha anladık ki; Ötekileştiren, ayrıştıran siyaset anlayışı kaybetmiş, kucaklayıcı, uzlaştırıcı siyaset anlayışı kazanmıştır.

Kürt halkı kirli pazarlıklara alet olacak bir millet olmadığını göstermiştir. Hele hele azınlık, terör ve bölücü gibi küçümseyici ifadelerle bir araya gelecek bir millet olmadığımızı tüm dünyaya bir kez daha göstermiş olduk.

Bu duygu ve düşüncelerle halkın iradesiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.